PRIMER CAL BATRE ELS OUS...

PRIMER CAL BATRE ELS OUS...

CUINA CREATIVA PER A JOVES PRINCIPIANTS

PARELLADA GARRELL, INMACULADA

25,00 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
GRAO
Año de edición:
2010
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-7827-987-6
Páginas:
174
25,00 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

Llibre perfecte per introduir els adolescents a la cuina,
per als que encara no s'hi han posat mai i per als que ja
ho han fet, bo per als de 12 anys i bo per als de 18
anys. I això és així perquè l'Ada Parellada -una de les
cuineres de més prestigi del país- explica de manera ben
planera i en el seu propi llenguatge 45 receptes que
canviaran la visió de la cuina que tenen aquells que s'hi
resisteixen. Organitzat en tres nivells de dificultat: de
12 a 14 anys, de 14 a 16 i de 16 a 18, a cada una de les
receptes hi trobarem cinc apartats complementaris que
pretenen fer-nos la cuina més fàcil: per arrodonir la
recepta; els estris adequats; com substituir els
ingredients que no tenim a mà; trucs per avan?ar
l'elaboració i en què poden donar un cop de mà els pares.

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • CONSERVES CASOLANES. EL LLIBRE DEL REBOST
    FABREGA, JAUME
    Des de sempre les conserves s’han elaborat al llarg de les diferentes estacions. A l’estiu es feien les conserves de l’hort i fruites. A finals d’estiu-tardor s’assecaven i es salaven els bolets i es deshidrataven les fruites. A l’hivern es matava el porc i es feien els embotits. Amb el segar i el batre s’encetaven les llo...
    Sólo queda uno

    17,00 €

  • DEL HUERTO A LA MESA
    BUTTS, KAYLA
    Lleva una vida mas sana cosechando tus propios alimentos. Del huerto a la mesa es un libro de recetas práctico, una guía apta para principiantes que te ayudará a entender los beneficios de cultivar un huerto fértil, además de proporcionarte toneladas de consejos expertos sobre cómo conservar tu producción deshidratando, congelando y conservando alimentos. También se in...
    Sólo queda uno

    24,90 €

  • DEJA QUE EL TÉ CUENTE
    PIQUÉ, LIDIA / SEBASTIAN, CHARO
    Deja que el té cuente es un libro escrito por dos mujeres con la particularidad de ofrecer distintos estilos narrativos, de ficción y no ficción, que entrelazan la temática de los capítulos para enriquecer el fluir de la obra. El nexo viene dado por el té, la expresión de la belleza de las flores de camelia y la paz de espíritu que nos ofrece una buena taza de té. Las ...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    17,95 €

  • RECEPTARI CAULES - CUINA MENORQUINA DEL SEGLE XVII
    VIDAL MASCARO, ANDREU
    Sólo queda uno

    20,00 €

  • MÈTODE LA RATAFIA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Sólo queda uno

    26,50 €