SA I CATALÀ

SA I CATALÀ

ALBERT CALLS

23,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
2014
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-15642-84-8
Páginas:
192
23,90 €
IVA incluido
Sin stock. Consultar disponibilidad

Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat!
Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres productes autòctons més saludables: els secrets del seu origen, l?hàbitat natural i els racons amagats on es poden trobar, les meravelloses propietats per a la salut, les anècdotes històriques més interessants i divertides i les curiositats més sorprenents.
Descobrirem com omplir els nostres cabassos de tot el ventall de colors i olors sans i catalans que ens ofereixen aquestes verdures i hortalisses, com la ceba de Figueres i l?albergínia bonica; fruites i fruites seques, com la poma de Lleida i l?avellana de Reus; llegums i arrossos, com la mongeta del ganxet i l?arròs de Pals; carns i peixos, com el gall del Penedès i la gamba de Palamós.
Sa i català inclou delicioses receptes per preparar àpats suculents i bons per a la salut amb aquests productes tan especials. Des d?una crema de nyàmera o una coca de recapte amb pebrot de la Riera, fins a uns a uns llagostins al cava o un fricandó de vedella.
L?herència de la cultura i la cuina catalanes al nostre abast. Cent grams d?història i tradició i dues cullerades de curiositats. A taula!

Artículos relacionados

  • RICO, RICO Y CON FUNDAMENTO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Rico, rico y con fundamento de Karlos Arguiñano recoge una amplia muestra de su cocina sencilla, variada y casera. Más de 100 recetas explicadas con todo lujo de detalles, como a él le gusta hacer a diario en televisión, acompañadas de la información nutricional para saber lo que come. Y para que no falte de nada, cada receta incorpora un código QR que le conecta direc...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    19,95 €

  • CONSERVES CASOLANES. EL LLIBRE DEL REBOST
    FABREGA, JAUME
    Des de sempre les conserves s’han elaborat al llarg de les diferentes estacions. A l’estiu es feien les conserves de l’hort i fruites. A finals d’estiu-tardor s’assecaven i es salaven els bolets i es deshidrataven les fruites. A l’hivern es matava el porc i es feien els embotits. Amb el segar i el batre s’encetaven les llo...
    Sólo queda uno

    17,00 €

  • DEL HUERTO A LA MESA
    BUTTS, KAYLA
    Lleva una vida mas sana cosechando tus propios alimentos. Del huerto a la mesa es un libro de recetas práctico, una guía apta para principiantes que te ayudará a entender los beneficios de cultivar un huerto fértil, además de proporcionarte toneladas de consejos expertos sobre cómo conservar tu producción deshidratando, congelando y conservando alimentos. También se in...
    Sólo queda uno

    24,90 €

  • DEJA QUE EL TÉ CUENTE
    PIQUÉ, LIDIA / SEBASTIAN, CHARO
    Deja que el té cuente es un libro escrito por dos mujeres con la particularidad de ofrecer distintos estilos narrativos, de ficción y no ficción, que entrelazan la temática de los capítulos para enriquecer el fluir de la obra. El nexo viene dado por el té, la expresión de la belleza de las flores de camelia y la paz de espíritu que nos ofrece una buena taza de té. Las ...
    Sin stock. Consultar disponibilidad

    17,95 €

  • RECEPTARI CAULES - CUINA MENORQUINA DEL SEGLE XVII
    VIDAL MASCARO, ANDREU
    Sólo queda uno

    20,00 €

  • MÈTODE LA RATAFIA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Sólo queda uno

    26,50 €